Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

93 264 17 90 info@enginesoft.com

Menu
Politica de privacitat contacte

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable del tractament de les teves dades personals és Engine Software S.L.U. propietària de la web www.enginesoft.com

A continuació pots trobar més informació sobre nosaltres:

– Engine Software S.L.U.

– Adreça postal: carrer crom, 1 esc. A 1ºD 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Espanya.

2. Per a què utilitzarem les teves dades personals?

Utilitzarem les teves dades personals per a les finalitats següents:

1. Enviar informació sobre la teva consulta per e-mail

Utilitzarem les Dades Personals que ens facilitis per a poder respondre els teus dubtes relacionats amb enginesoft.com, en el cas que necessitis contactar-nos.

3. Per què és lícit que utilitzem les teves Dades Personals?

En enginesoft.com només utilitzem les teves dades personals de forma lícita, tal com ens exigeix ​​la normativa aplicable en la matèria. Per a això, necessitem comptar amb una base jurídica suficient. A continuació t’indiquem quina és la base jurídica, és a dir, per quin motiu és lícit, que utilitzem les teves Dades Personals per a cadascuna de les finalitats descrites en l’apartat anterior.

1. Prestar-te el servei

Utilitzar les teves Dades Personals és necessari per poder executar el contracte que ens uneix amb tu des del moment en què acceptes els nostres Termes i Condicions. En cas contrari, no podràs gaudir del servei.

2. El teu consentiment

En acceptar la nostra política de privacitat ens dones consentiment per utilitzar les teves dades personals per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

4. Compartim les vostres dades personals amb tercers?

Per prestar-te el servei no cal que compartim les teves dades personals.

5. Quins són els teus drets en qüestions de Protecció de dades?

Com a usuari de enginesoft.com, disposes d’una sèrie de drets perquè puguis decidir i controlar en tot moment com utilitzem les teves dades personals. Pots exercitar aquests drets en qualsevol moment i de forma gratuïta (llevat que la teva sol·licitud sigui excessiva o infundada -serà infundada, per exemple, si acabes d’exercitar el mateix dret davant enginesoft.com molt recentment, en aquest cas podrem rebutjar la teva sol·licitud o cobrar, sempre previ avís, un cànon). Perquè puguem atendre la teva sol·licitud, ens cal assegurar-nos que realment ets tu, pel que hauràs de facilitar-nos còpia del teu document d’identitat; també t’agrairíem que ens indiquesis el dret que vols exercitar. Si la teva sol·licitud no reuneix els requisits anteriors, et demanarem que la corregeixis. Per exercitar un dels teus drets, simplement has de fer-ho enviant un email a info@enginesoft.com.

Per veure més informació entra a la nostra politica de privacitat

Engine Software S.L.U. utiliza cookies propias para el funcionamiento correcto de la web y para guardar las preferencias del usuario.
Puedes cambiar la configuracion u obtener mas informacion aqui.

ACEPTAR   RECHAZAR   CONFIGURAR
Aviso de cookies