Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

93 264 17 90 info@enginesoft.com

Menu

engine
Fundada en 1998, Engine software s.l.u. va neixer amb l’objectiu d’oferir solucions de software amb un servei tècnic eficaç i de confiança.

El nostre equip no es dedica a vendre, simplement, programes i aplicacions, sino que ofereix serveis tecnològics que s'”integren” a les necesitats de cada empresa per a proporcionar les soluciones més adequades.

Estem altament especialitzats en oferir solucions tecnològiques per al sector joier i per al sector de l’alquiler d’oci i entreteniment contant amb la confiança de més de 2.000 clientes actius. L’elevat coneixement d’aquests sector ens permet oferir-li la millor proposta adaptada a les seves necesitas.

Coneixedors de que l’ús d’un programa necessita d’una assistencia de qualitat i d’una evolució constant, oferir també els nostres serveis en modalitat SaaS (Software as a service). Aquesta modalitat de comercialització permet als nostres clientes estar sempre actualitzats i atesos sense tenir que realitzar grans reembolsaments.

Que oferim?

-Desenvolupament de pàgines web, allotjament i comptes de correu.
-Marketing online per a la seva pàgina web. Plans professionals que s’adaptin a vostè.
-Portal d’afiliació Outletjoyeria.com
-Software específic per al sector joier (Gemarun)
-Software específic per al sector d’alquiler de dvd/cd (Videorun)
-Vendas de consumibles especialitzats: etiquetes joieries, lectors d’emprentes, impresores de transferència tèrmica,…

La nostra meta es ser el seu proveïdor tecnològic per a oferirli la millor solució integral. Diga’ns que necessita i li donarem la millor proposta.

Engine Software S.L.U. utiliza cookies propias para el funcionamiento correcto de la web y para guardar las preferencias del usuario.
Puedes cambiar la configuracion u obtener mas informacion aqui.

ACEPTAR   RECHAZAR   CONFIGURAR
Aviso de cookies