Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

(+0034) 93.264.17.90 / 902.512.011 info@enginesoft.com

Menu
Gemarun

Programa de gestió de joieria y bijuteria

gemarun_pequeAmb un desenvolupament continuat des de 1.999 Gemarun s’ha anat adaptant a les necessitats del sector i a les solicituts dels nostres clients. Las seves més de 750 instal·lacions en funcionament actualment a Espanya i 400 fora del país reafirmen a Gemarun com un software de qualitat i garantia de futur. etiquetas

Amb Gemarun controlarà el seu estoc de peçes, podrà imprimir les seves propies etiquetes, gestionar compres a proveïdors, realitzar vendes automatitzades, controlar condicionals de proveeïdors, reservar peçes, control de venedors, tallers, cartera de cobraments i pagaments, realitzarà inventaris, estadístiques i moltes opcions més.

Disposem de solucions tant per al detallista com el majorista.

webA més disposa d’un equip de profesionals amb experiencia en el sector per a solventar qualsevol dubte o problema que li pugui sorgir.

Gemarun és un programa que evoluciona constantment adequant-se a les necesitats del sector i avançant-se a possibles funcionalitats futures.

Si ho desitja, podrà vendre el seus articles a Outletjoyeria.com directament desde Gemarun.

Pot veure informació detallada de Gemarun visitant la pàgina web www.gemarun.com


Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios.
Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies