Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

93 264 17 90 info@enginesoft.com

Menu
Gemarun

Programa de gestió de joieria y bijuteria

El software més

complet per a la

gestió de la seva

joyería

¿Qué es Gemarun?

Gemarun és un complet software per a la gestió de joieria, rellotgeria i bijuteria que li permet gestionar eficientment el seu negoci.

Amb un desenvolupament constant des de 1.999 Gemarun s’ha anat adaptant a les necessitats de el sector i a les sol·licituds dels nostres clients. Les seves més de 750 instal.lacions en funcionamient actualment a Espanya i 400 fora del pais reafirmen a Gemarun

com un software de qualitat i garantia de futur. Disposem de solucions tant per al retail com el majorista. A més disposa d’un equip de professionals amb experiència en el sector per solucionar qualsevol dubte o problema que li pugui sorgir.

GemaRun és un programa que evoluciona constantment adequant-se a les necessitats de el sector i avançant-se a possibles funcionalitats futures. A més està integrat amb outlejoyeria.com per poder vendre els seus articles en Outletjoyeria.com directament des de Gemarun.

El nostre Software

  • Controli les seves peces d’estoc
  • Assistència tècnica personalitzada
  • Vengui els seus articles en outletjoyeria.com des de Gemarun
  • Gestioni les seves compres
  • Feu inventaris
  • Imprimiu les seves pròpies etiquetes

… i moltes altres funcions més

Engine Software S.L.U. utiliza cookies propias para el funcionamiento correcto de la web y para guardar las preferencias del usuario.
Puedes cambiar la configuracion u obtener mas informacion aqui.

ACEPTAR   RECHAZAR   CONFIGURAR
Aviso de cookies