Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

93 264 17 90 info@enginesoft.com

Menu
gemarunb2b.com

Venda de productes per professionals de joieria i rellotgeria

logo gemarunb2b.com
gemarunb2b.com és un servei de venda de productes al sector professional de la joieria i rellotgeria.
El projecte neix gràcies a la coalició d’empreses formada per professionals del sector de la joieria/rellotgeria amb dècades d’experiència en aquests sectors.
gemarunb2b
Els professionals de la venda de joieria i rellotgeria trobaran a gemarunb2b.com el catàleg més gran de productes disponibles del sector, amb liurament inmediat, sense compra mínima, sense obligacions de permanència, amb total llibertat, amb total seguretat i garantia, amb acceptació de devolucions…
Eines
Ara té al seu abast les eines i els accessoris per poder fer aquestes compostures de joieria i reparacions i manteniment de rellotgeria (canvis de corretja, canvis de piles, etc…) perqué pugi augmentar la seva facturació i donar als seus clients un servei excepcional..
A gemarunb2b.com trobaran centenars d’eines, accessoris, maquinàries, piles de rellotge, etc…
Solo profesionales
Totalment orientada a professionals, gemarunb2b.com, mostra als usuaris d’internet el pvp recomenat pel fabricant/distribuidor.
Els joiers i/o rellotgers registrats també tenen accés al preu de cost, les existències disponibles i els marges de cada producte.
exclusiU professionals
Si té una joieria o rellotgeria demani informació de com pot comprar a la nostra plataforma.
Si es fabricant o distribuidor de joieria i/o rellotgeria consulti’ns com oferir el seus productes als nostres clients professionals de joieria i rellotgeria.
Visiti gemarunb2b.com per conèixer el nou model de distribució on-line per joieria i rellotgeria.

Engine Software S.L.U. utiliza cookies propias para el funcionamiento correcto de la web y para guardar las preferencias del usuario.
Puedes cambiar la configuracion u obtener mas informacion aqui.

ACEPTAR   RECHAZAR   CONFIGURAR
Aviso de cookies