Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

93 264 17 90 info@enginesoft.com

Menu
Outletjoyeria.com

L'outlet professional de la joieria i rellotgeria

Outletjoyeria.com es l’única joieria online on tots els internautes trobaran articles d’alta qualitat garantitzats per un col·lectiu de joieries físiques de tota Espanya que exposen una selecció dels seus productes.A OutletJoyeria.com es garantitza la qualitat dels seus productes avalada per professionals del sector. Tots son nous i originals.

El client té la certesa de que està comprant a un professional joier/rellotger amb tots els avantatges i garanties que això significa.

OutletJoyeria.com ha sigut possible gracies a la nostra relació durant més de 15 anys amb els seus més de 759 clients joiers/rellotgers distribuits per tot el pais. Aquest vincle de confiança es transmet als clientes del portal.

OutletJoyeria.com ofereix al joier/rellotger una eina complementaria per vendre a internet.

Algunes dades de Outletjoyeria.com:

-Més de 90.000 visites mensuals.
-Més de 10.000 clients registrats.
-Més de 10.000 seguidors a xarxes socials.
-Disposa del segell “confiança online” que avala la identificació i codi étic del portal.
-Recomenat pel JORGC (Colegi de joiers de Catalunya)
-Valoración de 4,75 sobre 5 dels clients que han comprat a outletjoyeria.com.

reloj swatchTots els articles oferits a Ouletjoyeria.com son publicats per joieries/rellotgeries reals de tota Espanya. Es necesari ser un profesional acreditat del sector per a poder publicar articles al portal.

El profesional adherit podrà publicar els seus articles desde una pàgina web o be a través del software de gestió de joieries/rellotgeries Gemarun.

Nosaltes gestionem i promocionem el portal per a aconseguir el major número de visites i vendes possibles a intenet i coordinem la comunicació i logística necesaria pel seu funcionament.

Avantatges de outletjoyeria.com


Es un portal exclusiu per a profesionals del sector joier/rellotger. Això garantitza al client final que el producte que adquireix te les mateixes garanties que comprant-lo directamente a l’establiment del profesional.

Al portal es transmet en tot moment la idea al client final de que està comprant el seu article a una joieria real. Això transmet confiança i, per tant, seguretat al moment de comprar per internet.contacto

A més, el client podrà tenir contacte directe telefònic, per email, online o per fax amb els asistents comercials de outletjoyeria.com per solventar qualsevol dubte que puguin tenir.

El conjunt de joieries/rellotgeries afiliades proporcionen un catàleg de productes que no podria proporcionar per separat cadascuna d’elles i que fan més atractiu el portal al client final.

pvpS’aconsegueix que l’establiment pugui vendre articles a un perfil de client que únicament compra per internet. Aquest tipus de client és cada vegada més habitual. El client busca i compara en el seu establiment i després compra el mateix article per internet al millor preu.

Outletjoyeria.com permet promocionar i vendre:

• Articles de joieria i rellotgeria a preus més reduïts que a l’establiment. Les vendes per outletjoyeria.com són complementàries. És a dir, una venda per outletjoyeria.com és una venda addicional que no substitueix una venda a l’establiment.
• Articles fora de temporada.
• Articles amb exces d’estoc.
• Creacions pròpies que no podem promocionar fora de l’establiment.
• Articles que no tenen sortida.

És vostè un joier/rellotger? Sol·liciti informació aquí


Engine Software S.L.U. utiliza cookies propias para el funcionamiento correcto de la web y para guardar las preferencias del usuario.
Puedes cambiar la configuracion u obtener mas informacion aqui.

ACEPTAR   RECHAZAR   CONFIGURAR
Aviso de cookies