Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

(+0034) 93.264.17.90 / 902.512.011 info@enginesoft.com

Menu
Politica de privacitat de dades


1. Per a què serveix la política de privacitat de dades?

Volem que coneguis i tinguis sempre el control sobre les teves dades personals. Per a això, posem a la teva disposició aquesta política de privacitat (la “Política de Privacitat”), en la qual pots consultar en detall, però de forma fàcil i transparent, les característiques de l’ús que realitzem sobre les teves dades personals per poder prestar-te el nostre servei i per a altres fins. Pots accedir a aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment, ja que es troba a la teva disposició a l’apartat “Política de privacitat de dades” del web de Engine Software https://www.enginesoft.com (el “Lloc Web”) . En el Lloc Web, l’apartat “Política de privacitat de dades” es troba a la part inferior.

2. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable del tractament de les teves dades personals és Engine Software S.L.U. propietària de la web www.enginesoft.com

A continuació pots trobar més informació sobre nosaltres:

– Engine Software S.L.U.

– Adreça postal: carrer crom, 1 esc. A 1ºD 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Espanya.

3. On obtenim els teus Dades Personals? Quines Dades utilitzarem exactament?

Tingues en compte que, perquè puguis gaudir del Servei que t’oferim a enginesoft.com, farem servir algunes dades sobre tu obtinguts a través de diferents formes i en diferents moments. A continuació, pots veure-ho en detall:

Utilitzarem les dades personals que tu mateix ens has facilitat al contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte: nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon.

4. Per a què utilitzarem les teves dades personals?

Utilitzarem les teves dades personals per a les finalitats següents:

1. Enviar informació sobre la teva consulta per e-mail

Utilitzarem les Dades Personals que ens facilitis per a poder respondre els teus dubtes relacionats amb enginesoft.com, en el cas que necessitis contactar-nos.

5. Durant quant de temps conservarem les teves dades personals?

Utilitzarem les teves dades personals fins que demanis que deixem de fer-ho o donis de baixa les teves Dades personals.

6. Per què és lícit que utilitzem les teves Dades Personals?

En enginesoft.com només utilitzem les teves dades personals de forma lícita, tal com ens exigeix ​​la normativa aplicable en la matèria. Per a això, necessitem comptar amb una base jurídica suficient. A continuació t’indiquem quina és la base jurídica, és a dir, per quin motiu és lícit, que utilitzem les teves Dades Personals per a cadascuna de les finalitats descrites en l’apartat anterior.

1. Prestar-te el servei

Utilitzar les teves Dades Personals és necessari per poder executar el contracte que ens uneix amb tu des del moment en què acceptes els nostres Termes i Condicions. En cas contrari, no podràs gaudir del servei.

2. El teu consentiment

En acceptar la nostra política de privacitat ens dones consentiment per utilitzar les teves dades personals per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

7. Compartim les vostres dades personals amb tercers?

Per prestar-te el servei no cal que compartim les teves dades personals.

8. Quins són els teus drets en qüestions de Protecció de dades?

Com a usuari de enginesoft.com, disposes d’una sèrie de drets perquè puguis decidir i controlar en tot moment com utilitzem les teves dades personals. Pots exercitar aquests drets en qualsevol moment i de forma gratuïta (llevat que la teva sol·licitud sigui excessiva o infundada -serà infundada, per exemple, si acabes d’exercitar el mateix dret davant enginesoft.com molt recentment, en aquest cas podrem rebutjar la teva sol·licitud o cobrar, sempre previ avís, un cànon). Perquè puguem atendre la teva sol·licitud, ens cal assegurar-nos que realment ets tu, pel que hauràs de facilitar-nos còpia del teu document d’identitat; també t’agrairíem que ens indiquesis el dret que vols exercitar. Si la teva sol·licitud no reuneix els requisits anteriors, et demanarem que la corregeixis. Per exercitar un dels teus drets, simplement has de fer-ho enviant un email a info@enginesoft.com.

En particular, disposes dels següents drets:

Accés. Pots sol·licitar-nos que t’indiquem si estem utilitzant o no les teves dades personals; en cas que sí les estiguem utilitzant, també et donarem informació addicional com quines dades personals tenim sobre tu, per què els estem fent servir, el període durant el qual anem a conservar les teves dades o si estem realitzant perfils, entre altres qüestions.

Rectificació. Pots demanar-nos que modifiquem algun de les Dades Personals que tenim sobre tu perquè siguin exactes i estiguin actualitzats.

Supressió. Pots sol·licitar-nos que eliminem les Dades Personals que tenim sobre tu (i) quan ja no siguin necessaries per a la finalitat per a la qual les fem servir, (ii) quan ens retiris el teu consentiment, en el cas que només els tractem per desenvolupar finalitats basades en el mateix.

Limitació. Pots demanar-nos que restringim temporalment la utilització de les teves dades personals (i) quan consideris que les teves dades són inexactes, fins que les verifiquem o actualitzem (tingues en compte que, mentrestant, no podràs gaudir del Servei); (ii) quan ja no les necessitem per dur a terme les finalitats indicades a l’apartat 4 anterior però tu vulguis que les conservem perquè puguis exercitar o defensar-te davant de reclamacions i (iii) quan t’oposis a què utilitzem les teves dades per alguna de les finalitats recollides a l’apartat 4 d’aquesta política de privacitat, mentre valorem si l’interès legítim que tenim a enginesoft.com preval sobre el teu dret a oposar-te a que els utilitzem.

Reclamació. Pots presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent en matèria de protecció de dades. En el teu cas, les autoritats competents són les següents:
• Agència Espanyola de Protecció de Dades

Oposició. Pots oposar al fet que utilitzem les teves dades per alguna de les finalitats recollides a l’apartat 4 d’aquesta política de privacitat. Volem recordar-te especialment que pots demanar-nos que deixem d’analitzar el teu perfil per enviar-te comunicacions promocionals.

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios.
Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies