Engine Software. Desenvolupament d'aplicacions informàtiques

(+0034) 93.264.17.90 / 902.512.011 info@enginesoft.com

Menu
Politica de privacitat de dades


Engine Software S.L.U. disposa d’un fitxer automatitzat de les dades de caràcter personal facilitades voluntàriament pels seus clients. Aquest fitxer ha estat degudament notificat a l’Agència de Protecció de Dades, d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Engine Software S.L.U. garanteix la confidencialitat d’aquestes dades i es compromet a custodiar per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Engine Software S.L.U. podrà utilitzar el fitxer de dades de clients per informar sobre modificacions en el servei, però sol·licitarà sempre l’autorització expressa per part de l’usuari per a l’enviament de missatges informatius i / o publicitat sobre productes i serveis. En cap cas podran comunicar o cedir les dades a tercers, sense el previ i exprés consentiment.

Mitjançant l’ús, per part de l’usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web, el client autoritza expressament a Engine Software S.L.U. l’enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i/o electrònic, així com al previsible contacte telefònic amb la finalitat d’oferir els serveis oferts.

Les dades de caràcter personal seran tractades d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per tant, l’usuari podrà exercir els drets que la llei reconeix d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals.

Qualsevol client pot exercir aquest dret mitjançant comunicació escrita dirigida a:

Engine Software S.L.U. Departament de Atención al cliente Engine Software, carrer Crom, 1 Esc. A 1º-D 08907 Hospitalet de Llobregat, Barcelona, o mitjançant correu electrònic: registrodatos@enginesoft.com

Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegación de los usuarios.
Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies